Naravno gnojilo

Bogatin je naravno, termično obdelano organsko gnojilo brez patogenih klic in plevelnih semen.

Izdelano v Sloveniji.

Vsaka rastlina ima svoje potrebe

Zaradi unikatni potreb posameznih rastlin so sevedna potrebne tudi unikatne recepture. Izberito, tisto ki vašim rastlinam najbolje ustreza!

Bogatin Peleti

Bogatin je naravno, termično obdelano organsko gnojilo brez patogenih klic in plevelnih semen, uporabno za osnovno gnojenje ali dognojevanje vseh vrst rastlin.

Odlikuje ga velika vsebnost mikro in makro hranil, ki zagotavljajo zdravo rast in razvoj vaših pridelkov ali okrasnih rastlin.

Pakiranje: 5 L, 15 L ter 30 L

Bogatin Trata

Bogatin Trata je naravno, termično obdelano gnojilo brez patogenih klic in plevelnih semen z dodatkom hranil, ki so nujno potrebna za zdravo, gosto in zeleno trato.

Določen delež hranil je v obliki, ki so rastlinam takoj dostopna. Večina hranil je organsko vezana, zato se postopno sproščajo in se tudi v večjih nalivih dežja ne izperejo v podtalnico. Le tako gnojena trata je odporna proti boleznim, bujna in posledično s svojo gostoto preprečuje razraščanje plevelov.

Pakirano: 15 L

Bogatin Trta

Bogatin Trta za vinsko trto (oljke, sadno drevje) so naravno in termično obdelano organsko gnojilo, ki ne vsebuje patogenih bakterij in semen plevelov. Povečuje količino humusa in zadržuje vodo v tleh.

Dodani elementi: kalcij, bor, magnezij, žveplo in železo, ugodno vplivajo na razvoj plodov.

Nekaj hranil je rastlinam takoj dostopnih. Večina hranil je organsko vezana, zato se postopoma sproščajo, ne ožigajo koreninin in nudijo rastlinam hranila za daljše obdobje. Z gnojenjem Bogatin Trta nudimo rastlini vsa potrebna hranila za vse faze rasti.